Mogen reclamejongens zich alles veroorloven?

IMG_6424 Sommigen gaan ver met hun reclamecampagnes, te ver. Dit weekend weer straf staaltje gezien. Ik kreeg een telefoontje van mensen uit de buurt (Borsbeek) met de vraag of ik wist wat 7procent.be was. Het bleek immers dat er reclame is gespoten (gezandstraald?) op hun privé tuinmuur! Waar halen die gasten dat nu in hun hoofd dat ze al privé eigendommen besmeuren met reclame? Een kijkje nemen op de website levert ook niks op, wel de vaststelling dat ze ook hier de wetgeving aan hun laars lappen, want nergens wordt vermeldt wie de persoonlijke gegevens verzamelt of wat ermee gebeurt.

De eigenaars van het muurtje zullen alvast klacht neerleggen.

UPDATE 4 mei:  We weten wie deze vandalen zijn: MAKRO !
Fijne gasten! Benieuwd of ze ‘t boeltje terug gaan opkuisen.

Tags:

Comments

  1. By pvw

  2. By pvw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *