Supersaver – Geen service

Voor onze trip naar de New York boekte ik tickets via supersaver.nl. Tenslotte zoeken we allemaal wel betaalbare tickets. Vlucht geboekt vanuit Brussel Zaventem, rechtstreeks naar JFK. En aan een oké prijs.

Maar dan gooiden een paar klojo’s roet in het eten. Zaventem dicht. Uitstel of annulatie was voor mij geen optie, ik had immers al een pak reservaties gedaan voor toegang tot bezienswaardigheden, musea, gidsen en zelfs vlucht heen en terug naar Washington DC. Als trip niet kon doorgaan zou ik heel veel geld kwijtgespeeld zijn. (goed, er zijn erger dingen in het leven, maar heb ook lang gespaard voor deze trip).

Dus dan maar trachten contact op te nemen met de mensen van Supersaver, informeren wat mogelijk is. Op sociale media geen support kanalen te vinden. Dan maar bellen naar het nummer dat vermeld staat in hun boekingsmail én op hun site: “Nummer bestaat niet meer”. Sh*it, denk je dan.. Wat nu? Dan maar het contactformulier invullen op hun website.

Let op, dus ingevuld op 23 maart, dit ontving ik als automatisch antwoord:

supersaver

Toen viel ik bijna van mijn stoel. We zijn ondertussen 24u verder, niks meer gehoord van die gasten.

Is het uiteindelijk in orde gekomen? Ja, dankzij een zeer goede klantenservice van Air France via Twitter. Ze hebben vlucht kunnen herboeken en we vertrekken vanuit Parijs. Zelfde dag, paar uurtjes later dan voorzien.

Eind goed al goed dus, maar niet omdat SuperSaver wakker ligt van hun klanten.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terug naar boven