Mijn generatie – onze muziek

Een collectie -die ik regelmatig aanvul- van mijn all time favorites….

7 Responses

  1. Weet niet of we van dezelfde generatie zijn.., maar ik vind het ook super plaatjes die je daar gekozen hebt :o)

  2. Nostalgische gevoel, mijne jongen tijd .. geweldige selectie !
    ‘k voel me gewoon terug in De Zazou, Den Toren op ‘t Zimmerplein, ‘t eikelstraatje ..

  3. Het kan nog krachtiger met…red zebra,cabaret voltaire? stiff little fingers,the ex,crass the exploited ext ext en dat is pas echte sinnersday ,laat ze maar bij de organisatie contacten zoeken…maak er werk van !

  4. Als dj draai ik nog vaak new wave en postpunk, een beetje overal in Vlaanderen en de dansvloer staat dan ‘zwart van het volk’ in de mistvlagen. Spastistisch zoekend naar vijf frank stukken op de vloer…
    De tok-tok-tok intro van Blue Monday speel ik soms op mijn iphone, nl het geluid als ik lettertjes uitveeg.:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *