loop naar de maan 2017 lndm2017

Ik loop mee naar de maan, jij steunt KOTK?

loop naar de maan 2017 lndm2017De jaarlijkse campagne Kom op tegen Kanker ken je waarschijnlijk wel, maar ken je ook al de actie “Loop naar de maan”?
Loop naar de Maan is een campagne van Kom op tegen Kanker, naar een idee van Steven Terlaeken. Na de succesvolle editie van vorig jaar dagen Tine Embrechts, Saartje Vandendriessche en een nog geheime, maar maanzinnige peter Vlaanderen een tweede keer uit om samen met hen de afstand naar de maan te overbruggen. Dankzij de inzet van 2834 lopers werd vorig jaar anderhalve keer naar de maan gelopen. Dit jaar gaan ze voor twee maanexpedities!  En ik doe mee!

Hoe kan jij helpen? Door via mij deze actie te sponsoren. Minimum tracht ik 250 euro in te zamelen. Dit geld gaat NIET naar mij, maar rechtstreeks naar het fonds als je je overschrijving doet via deze link: http://www.loopnaardemaan.be/lopers/nancy.verbrugghe/

Waarom zou je dit doen?

  • Geeft mij meer motivatie (een mentaal steuntje)
  • Geeft jou een super gevoel (doneren aan een goed doel)

En als uitsmijter: ik heb het in mijn hoofd gehaald om dit jaar de 10 Miles van Antwerpen volledig te lopen. Steun jij deze actie én kom je me opwachten aan de finish, dan trakteer ik er ene op de Grote Markt na afloop van deze run! Deal??

Daarnaast loop ik ook nog de 10km in Knokke en The Race for The Cure (borstkanker) in Antwerpen in september.

Dikke merci alvast vanwege alle mensen die dankzij al deze donaties meer overlevingskansen krijgen.

Nancy

PS: Vanaf 40 euro op jaarbasis is een donatie fiscaal aftrekbaar. Zo kost een gift van 40 euro eigenlijk maar 22 euro, want de donateur krijgt 18 euro (45 %) terug via de belastingen.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.