BGGD#11

Ofte Brussels Girl Geek Diner editie 11 voor de niet-kenners. Hoewel, denk dat ondertussen toch al wel heel wat internettende/bloggende en twitterende vrouwen dit concept kennen.  Techie girls die samen een avond doorbrengen met een hapje en drankje, waarbij telkens een thema (=lees sponsor) aan bod komt. Gisteravond dus ondertussen al editie 11, maar voor mij de eerste keer. Voordien al wel willen gaan, maar er kwam telkens wel iets anders tussen. En deze editie was zo dicht bij huis dat ik dit echt niet mocht missen.

cole[1] Mijn eerste kennismaking is me alvast bevallen. Niet alleen door het grote aantal aanwezigen (150 inschrijvingen), maar ook omwille van de onderwerpen.  Zo was er Microsoftie Lynn Langit om te praten over kindersoftware, dwz. software waarmee kids rond de 12 jaar zelf hun eigen applicaties bouwen. Best wel interessant en iets waarover ik zeker nog meer ga over opzoeken én eens bekijken met eigen dochter.

Tweede speaker was Sarah Blow, de oprichtster trouwens van de eerste BGGD in Londen. Zij kwam praten over de do’s en dont’s bij het ontwikkelen van mobiele applicaties. Niet echt een techie presentatie, maar wel met een vleugje Britse humor.

Niet alleen Microsoft was sponsor (naar aanleiding van de Tech Days), maar ook Nokia die hun nieuwe paradepaardje Nokia N97 kwamen voorstellen. En IBBT had voor de deelnemers een Poken in de roze goodie bag hadden gestoken.

And last but not least, leuke babbels gehad met heel wat toffe ladies!

Alvast proficiat aan de organisators en met name Clo Willaerts die hier toch heel wat tijd en energie insteekt.

3 Responses

  1. Leuk je te hebben ontmoet. ik zal wel nog wat werk hebben om je blog te lezen ;), groetjes en tot de volgende bggd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terug naar boven