De Garderobe

Yep, we zijn met onze vaste tafelgenoten weer gaan eten. Deze keer was het mijn beurt om een resto te kiezen. We trachten altijd iets te kiezen dat niet té ver is, maar ook betaalbaar. Geen sterrenrestaurants waar je meer betaalt voor de naam dan voor het eten dus.

Ditmaal had ik gekozen voor een niet doordeweeks restaurant, maar een Table d’hôte ofte een huiskamerrestaurant.

De Garderobe is gevestigd in een oud burgerhuis in Mortsel. Beetje lastig om een parkeerplaats te vinden, maar dat zijn we gewend in die gemeente.

Het was er compleet volzet, wat er ook toe leidde dat het er vrij luidruchtig was. Ondanks wij helemaal achteraan zaten, hadden we soms moeite om elkaar te verstaan. Beetje jammer als je nog leuke babbel wil doen.

Maar het eten maakte alles goed. Gezien het huiskamerconcept werken ze met een beperkte kaart, maar dan wel met dagverse produkten.

Onze aperitief werd geserveerd in heerlijk ouderwetse coupes. Lang geleden dat we dit nog zagen.

Mijn voorgerecht was een St. jacobsvruchtje en sashimi van tonijn met wasabimayo en Wakame, als hoofdgerecht koos ik voor een filet pur met gegrilde groenten. Het voorgerecht was wat aan de weinige kant, het hoofdgerecht maakte dat ruimschoots goed, gewoon superlekker én mals vlees dat heerlijk bleu was gebakken.

Voor 4 cava’s, 4x voorgerecht,, 4x hoofdgerecht, 2x koffie, 1x thee, 1x Italiaanse koffie en 2 flessen wijn hebben we 206 euro betaald. Dus zeker niet overdreven.

Voor ons een aanrader, ik denk dat we nog wel eens teruggaan Glimlach

http://users.telenet.be/degarderobe/

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.