Off Course, een aanrader

Regelmatig gaan we met een vast stel uit eten en om beurten kiezen we een restaurant uit. Telkens iets nieuw. Ditmaal was het aan de beurt van onze vrienden en zij maakten wel een hele goede keuze met het Antwerps restaurant Off Course op Linkeroever.

@ Off Course met zicht op Antwerpen

Je moet goed uitkijken, want het restaurant valt niet op in het straatbeeld, een beetje afgelegen maar zeer zeker de moeite. Off Course heeft vooral het voordeel dat het restaurant (met een heerlijk terras) uitkijkt op Antwerpen, de kathedraal en Boerentoren in je zicht. Maar, niet alleen het kader en omgeving is mooi, het eten was ook zeer lekker.

Als voorgerecht koos Gerda voor de coquilles met groene asperges en paksoi, ik ging voor de carpaccio van Agnus beef. Allebei zeer lekker en mooi gepresenteerd.

Kreeft eten bij Off CourseAls hoofdgerecht voor de filet pur (blue chaud), Gerda ging voor de gegrilde kreeft met tomaat & basilicum en zwarte pasta met kaviaar van tomaat. En ja, een slabbetje kreeg ze ook aangemeten door de vriendelijke ober.

Ik ben geen zoetebek, Gerda nam nog wel een dessert en heeft genoten van het overheerlijke vanille-ijs met chocoladesaus en gefrituurde banaan.

Voor ons een aanrader!

 

http://www.offcourse.be

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.