nancy verbrugghe loop naar de maan

1300 x dank u… Jullie waren geweldig!

De campagne “Loop naar de maan” editie 2017 is afgelopen. Hoewel voor mij zelf nog niet helemaal (verdorie!), maar voor de sponsors wel. En ik was meer dan aangenaam verrast van de gulheid. Toen ik eraan begon had ik als doel gesteld om 250 euro in te zamelen. Het werd uiteindelijk 1.300 euro! Geld dat dus rechtstreeks naar “Kom op tegen Kanker” gaat. Soms was er rond het woord ‘sponsoring’ wel wat verwarring, het was dus in geen geval geld dat naar mij ging, maar rechtstreeks naar KOTK ten voordele van klinisch onderzoek.

Om het doel van 250 euro te halen, had ik een tegenprestatie beloofd, namelijk het lopen van de 10 Miles in Antwerpen. Wat me dan ook gelukt is, met ook heel wat morele steun van vrienden en familie. 

 

Nancy Verbrugghe Saartje VandendriesscheTijdens de campagne werden we ook wel vaak door de organisatie uitgedaagd waarbij je dan een ‘sprint’ kon winnen. Dankzij (vooral) de collega’s haalde ik de één van die sprints waarbij de top 10 beloond werd met een looptraining samen met Saartje Vandendriessche. Een dame die al mijn respect verdiend. Die avond in Lier was trouwens superleuk met een loopje van 9 kilometer.

 

Maar, om die sprint te winnen had ik mijn sponsors weer een tegenprestatie beloofd…. En die moet dus nog komen: Halve Marathon op 1 november in Berlare… Ik kan niet meer zeggen dan dat ik mijn best zal doen…. 🙂

 

Foto’s van het slotfeest van de “Loop naar de maan” in Brugge campagne vind je hier.

 

En verder, nogmaals superdikke merci aan mijn sponsors…. Xxx

nancy verbrugghe loop naar de maan

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.